Koiralle uudet hihnat syntymäpäivälahjaksi
Meidän perheeseen kuuluu myös suomenpystykorva uros, jonka nimi on Rekku. Rekku täytti 8.4. kolme vuotta ja sai syntymäpäivälahjaksi kaksi uutta talutushihnaa, tyttären ompeleman madon (näkyy kuvassa taustalla) sekä kaupasta ostetun lelun. Koiran synttäreitä meillä on juhlittu siinä missä lastenkin, tarjolla on sankarille jauhelihakakkua, lauletaan onnittelulaulu ja sankari saa lahjoja, vieraita ei sentään kutsuta.


Ompelin uudet hihnat hyväksi havaituista tarvikkeista. Ostin grip-hihnaa ja BGB-lukon Kuopion Nappi ja Nauhasta. Harmaaseen hihnaan kierrätin lukon aiemmin ommellusta hihnasta, jonka remmi oli jo rispaantunut. Harmaa hihna on pidempi ja sitä käyttää mieheni metsälenkeillä, minun käytössä on pari metrinen keltainen, jota käytän metsä- ja pyörätiellä lenkkeillessäni. Tämä grip-hihna on haasteellista ommella, koska nauhaan kudottu kumi aiheuttaa ongelmia tikin kanssa, ihan sama mikä neula ja lanka on käytössä. Siksi ompelin hihnat lähinnä reunoista ja välttelin kumiosan yli ompelua, nurjalta ommel ei ole siisti mutta kestää kuitenkin.


Kuvaamista varten pöydälle ripotellut namit houkuttelivat paikalle innokkaan avustajan, ja pian namit olivat  mystisesti kadonneet. Tämä kaveri on myös innokas lenkkeilijä, oikea personal trainer, joka pakottaa lenkille aamuin illoin vaativalla äänellä. Hän ulvoo selkeällä suomenkielellä eteisessä "haluan". Sama "haluan" kuuluu myös ruokapöydän vieressä, kun isäntä on syömässä ja osingoille olisi päästävä. Rekku on hupaisa kaveri!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulupukin konttiin lähteneitä

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta