Blogi herää henkiin

Hei lukijat!

Blogini on viettänyt hiljaiseloa lähes kuusi vuotta, vaikka käsitöitä olen tehnyt silläkin aikaa. Tässä perheessä on eletty ruuhkavuosia ja ne jatkuvat vieläkin. Vuosi sitten valmistuin tradenomiksi, opiskeltuani neljä vuotta työn ja perhearjen ohella. Se aika oli niin kiireistä ettei blogia ehtinyt ajatellakaan, mutta elämä alkaa pikkuhiljaa rauhoittua ja omille harrastuksillekin jää taas aikaa.

Nyt alkoi kaiken korona uutisoinnin ja lasten kotiopetuksen takia tuntumaan, että kaipaan jotain henkireikää elämääni ja päätin siksi herättää tämän blogin taas henkiin. En aloita puhtaalta pöydältä vaan jatkan siitä mihin jäin. Toki uudistin blogini ulkoasua ja ompelusten teema ja tyyli tulee olemaan aivan jotain muuta kuin kuusi vuotta sitten. Lapset ovat kasvaneet jo isoiksi eivätkä äidin tekeleet enää kelpaa kuin ehkä 12-vuotiaalle tyttärelleni ja nekin tarkoin valitusta kankaista. Pojat ovat 10- ja 15-vuotta, pienemmälle ehkä voisi vielä jotain ommella, mutta isoin ei pistä edes äidin tekemää pipoa päähän.

Jatkossa sisältö on enemmänkin naisten vaatteita, sisustustekstiilejä ja leivontaa. Olen innostunut ompelemaan itselleni vaatteita ja haluan jakaa ne tuotokset teillekin nähtäväksi. Sisustustakin on ajatus uusia ainakin tekstiileillä, joten niitäkin varmasti tulee näkymään. Ja mitäs sitä pullahiiri itselleen voi kun haluaa leipoa ja jakaa onnistumisensa sekä ohjeensa kanssanne. Tytär saattaa myös osallistua tekeleillään blogin aktiivisena pitämiseen.

Toivottavasti vanhat seuraajat ovat vielä mukana ja saisin myös paljon uusia seuraajia, kunhan päivitykset alkavat rullaamaan. Tervetuloa mukaan!

Kommentit

  1. Feedlyyn pompahti tämä teksti nätisti. Kivalle näyttää ja seuraan jatkossakin. Kotikouluarkea täällä myös, tosin 1. Luokkalaisen ja parin alle kouluikäisen kanssa. Ompelu ei nyt luonnistunut viikkoon kun ranne kiukuttelee niin ettei saksien käyttö onnistu eikä edes kaavojen piirto. Kiva haaveilla ja ideoita muiden töitä katsomalla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä