Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Tämän hameen ompelin keväällä viimeisenä pudotus tuotoksena a sen jälkeen en ole ompeluksiani punninut mutta kangaskaappi on kyllä laihtunut mukavasti vaikka aikaa ei olekaan juuri ollut ommella. Itsekin laihduin keväällä vielä muutaman kilon mutta kesän aikaan en tehnyt mitään ja sain ne takaisin, joten nyt jatkan siitä mihin keväällä jäin. Tavoitteena on saada kangaskaappi jouluun mennessä siihen -10kg ja itsestäni yritän saada vielä ne viimeiset 6kg pois.

 Hattuja omille ja vähän muillekin, sininen oli itselleni mutta mies ottikin sen käyttöön pyöräilykypärän alle, hyvä kun kelpasi.

 Kummitytölle ompelin tätä paitaa hartaasti muutaman kuukauden, siellä se hyllyllä odotteli resoreita jotka sain siihen vasta heinäkuussa ommeltua, koko 104cm mekkomainen pituus.

Tyttärelle parit shortsit kokoa 134cm, menee vielä ensi kesänäkin. Nämä kevensivät vähän kangasvarastoa, mutta sitähän riittää vielä.

 Ompelin tyttärelle tämän Ottobren(numeroo en muista) 134cm kaavalla, Metsolan trikoosta jonka ostin keväällä Lapsimessuilta.

 Satukaupunki? trikoosta ommeltu 116cm tunikamekko, ei kenellekään sopiva enää valmistuessaan, lojui korissa odottamassa sopivaa resoria. Ehkä tämä jollekin kelpaa, kunhan kummitytöt vähän kasvaa...
 Lasten serkku täytti 7 vuotta ja hänelle ompelin 128 cm perus raglanpaidan iloisesta lintutrikoosta jonka ostin Nappi ja Nauhasta tätä varten.

Tämä pikku pussukka on yhdelle tuttavalle joka antoi minulle kerran tämän kankaan ja pyysi tekemään kukkaron, menihän siihenkin hetki että sain aikaseksi.

Minulla on pino valmiita vaatteita jotka päivitän seuraavan kerran kun avaan tietokoneen, ja leikattavaksi on pino kankaita ja kaavatkin on valmiina.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Joulupukin konttiin lähteneitä