Kohta vuosi blogia takana, arvonta lukijoiden kesken!

Tajusin juuri että kohta olen vuoden ajan pitänyt kirjaa ompelutöistäni blogin muodossa. Tätähän pitää juhlistaa vaikka pikku arpajaisilla, joihin sinä voit osallistua kommetoimalla tähän viestiin. Kommenteissa haluaisin kuulla mitä olet tykänny blogistani, mitä halusit nähdä lisää tai mistä kaipaat tarkempaa selostusta ja ennen kaikea miten löysit blogiini ja kuinka usein käyt täällä. Saat yhden arpalipun jos kommentoit ja toisen jos ilmottaudut lukijakseni blogiin, aiemmat lukijat osallistuvat automaattisesti, mutta saavat toisen arvan kommentoimalla.

Palkintoja on vain yksi koska vasta yksi vuosi takana. Palkintona voi olla jotain minun tekemää eli vaatten ompelu tms. tai jotain tarvikkeita tai kankaita, se voidaan sopia palkinnon voittajan kanssa niin ei tuu sikaa säkissä.

Arvonta suoritetaan 18.2.2010 joten toimi pian!

Kommentit

 1. Jiihaa! Ilman muuta arvontaan! Koska tunnemme toisemme toisen listan kautta, taisin löytää tänne, kun kerroit pitäväsi blogia. Tykkään lukea kaikki käsillä tekemiseen littyvät jutut ja aina kiinnostaa, mistä kaava/ohje on, oliko helppo vai haastava, mistä materiaalit, onko kierrätetty jne jne
  ONNEA YKSIVUOTIAALLE!

  VastaaPoista
 2. Minä käyn lukemassa kaikki päivitykset vaikken useimmiten kommentoikaan. Diggailen etenkin kaikkia kierrätysideoita :-). Ei tarvinne mainita, miten blogin löysin ;-).

  VastaaPoista
 3. Mun lemppareita on kaikki kirpparointiin liittyvä.

  VastaaPoista
 4. Löysin vasta äskettäin tänne mutta näin ensisilmäyksellä näyttää mukavalta! =)

  VastaaPoista
 5. Tuolta yhdeltä keskustelupalstalta satuin klikkaamaan blogiisi. Ja tunnetaanhan me muutenkin Kuopion kestovaippajutuista... :O)

  Tykkään lukea mitä kaikkea olet saanut aikaiseksi, kun itsellä ei tuota ompelutaitoa ole. :)

  VastaaPoista
 6. löysin tieni tänne jonkin toisen blogin kautta
  ja piti heti selata mitä täältä löytyy kun itsekin tykkään tehdä käsitöitä :)

  VastaaPoista
 7. Ompeluksia ja herkkuleivontaa käyn täällä kurkkimassa ;-)

  VastaaPoista
 8. En muista enään kirveelläkään että mistä olen blogiisi ensimmäisen kerran eksynyt :)

  Käyn lukemassa kaikki päivityksesi. Ja olisin kiva lukea kirpputori löydöistä vaikkei liittyisikään käsitöihin ;)

  Ja arvontaan mielelläni osallistun.

  VastaaPoista
 9. Käyn aina välillä kurkkimassa ja ihastelemassa tekeleitäsi. Kiitos vielä norsupussukan kaavoista ;) nähdään taas kangaskaupoilla :) Arvontaan osallistun mielelläni ;)

  VastaaPoista
 10. Voisinpa kokeilla onneani.. :)
  Ihanaa kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 11. toisen blogin kautta löysin sattumalta tänne, mutta tosi kiva blogi kyllä. :) Ja voisinpa samalla osallistua mielelläni arvontaan.

  anni409

  VastaaPoista
 12. Hellurei!

  Kestovaippapiireissä mainitsit blogistasi, ja hetihän nämä oli tarkastettava. Tämän onkin sitten ainoa blogi, jota aktiivisesti seurailen. Luen kaikki päivitykset!
  Parasta minusta on kierrätyshenkisyys, ihana värien käyttö lastenvaatteissa ja käsitöiden monimuotoisuus. Täällä ei kaavoihin kangistuta ;)
  Ps. Tahtoo mukaan arvontaan <3

  VastaaPoista
 13. juu, minäkin taisin googlelta hakea blogeista jotain kirpputoreihin liittyvää ja siten päädyit omalle blogilistalleni. ja ainahan tulee luettua kun päivvitykset näkyy omalla sivullani..
  arvontaan siis...

  VastaaPoista
 14. Onnea yksivuotiaalle! Erään foorumin käsityöosiosta olen minä tänne tieni löytänyt. Tekemiäsi lastenvaatteita ihailen ja kaavojen alkuperä tietysti kiinnostaa, jos omillekin innostuu ompelemaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä