Uusi vuosi ja uudet kuteet!

 
Keksin joulun jälkeen itselleni haasteen, ettei elämä kävisi liian helpoksi se on moniosainen.

Ensinnäkin minulla on tavoitteena pudottaa painoa 10kg vuoden 2014 aikana. Lähtöpainoa en kerro vaan paljonko viikossa tippuu.

Toiseksi minun kangaskaappi joutuu myös laihikselle eli saman verran mitä viikossa laihdun joutuu vajumaan painollisesti myös kangasvarastoni eli 1kg=1kg.

Aikaa minulla on aina viikko punnituksesta seuraavaan, punnitus on perjantai aamuisin ja iltaan mennessä mun pitää raportoida siitä tänne ja esitellä sama määrä kankaita jotka joko ompelen, myyn tai lahjoitan pois. Jos aion ommella niin aikaa siihen on viikko eli esittelen perjantaisin myös edellisen viikon aikana ommellut jutut. Jos en saa ommeltua viikossa joudun lopulta myymään kankaan, raakaa peliä.

Ensimmäinen punnitus on siis tulevana perjantaina, koska aloituspaino on jo mitattu viime perjantaina. Tällä viikolla en vielä ompele, vaan valitsen vasta perjantaina kankaat.

Kuulostaa varmaan ihan hassulta, mutta minua tämä ainakin motivoi puuhailemaan myös ompelujuttuja laihdutuksen lisäksi. Teen tästä julkisen asian niin on paineta vähän ettei tule löysäiltyä. Siispä haastan muutkin hamsterit mukaan kilotalkoisiin, ilmoittautumisia otetaan vastaan kommenteissa ;) itse saa määrätä tavoitteet ja kankaat sekä tavan kadottaa ne kaapista.

Tämä ei ole mikään uudenvuodenlupaus vaan haaste itselleni!

Kommentit

  1. Todella oivaltava idea! Niäitä onkin hauska seurailla :). Käsitöissä sinulla ei ideat lopu, mutta jos tuossa haasteen toisessa osiossa tarvitset ideoita, niin niitä minulta löytyy! T. Kaimasi Kuopiosta

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, tsemppiä haasteeseen! :D

    VastaaPoista
  3. Sanotaanko että mulla on ehkä enemmän tuon ompelun kans haastetta kun ei oikeen oo aikaa tehä, saattaa joutua myymään muutaman kilon. Huomenna eka punnitus ja kankaan valinta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä