Joulupukin apulaisen hommia

Ja sitten ovat vuorossa tämän vuoden joululahjat, niin paljon en ehtinyt niitä ompelemaan kun olisin tahtonut, jouduin tyytymään ostettuihin tuotteisiin joidenkin lahjottavien kohdalla.


Hello Kitty pipo on joululahja naapurin 3,5v tytölle, ulkopuoli Metsolan raitajoustofroteeta ja vuori trikoota, silityskuva H&M. Helikopterileijona joustofroteesta pyöräytin pipon ystäväni 2v pojalle, pipo on yksinkertaisesta kankaasta.


Mestsolan ruiskukka velourista tehty hame meni ystäväni 6v tytölle ja EK:n punaisesta velourista tehty nappihame lasteni 4v serkkutytölle. Kaavan olen näihin piirtänyt itse kun eihän se kovin kummonen ole. Napit hameessa on kierrätettyjä.


Tämä ihanuus on 8kk ikäiselle kummitytölleni, materiaalina ruiskukka velour ja kaava muokattu Papana paidan kaava Ottobresta 4/2010, koko n.74/80cm. Tää mekko on ylisöpö lapsen päällä.


Nämä paidat on omalle 1v 8kk pikkupojalleni, kaavana on Papana paita koko 86cm hihat muokattuna resorittomiksi ja helmaa vähän pidennetty. Poika oli ihan innoissaan "tattori" paidasta.


Tämän kivan ja yksinkertaisen neulatyynyn ohje löytyy monista blogeista ja videona http://kotoliving.fi/neulatyyny/. Kangas on verhoa kirpparilta ja napit retros nappipurkista, muliinilankaakin löytyi sopivasti kaapista. Kaavan virkaa sai toimittaa kahvikupin aluslautanen, joka oli sopivan kokoinen ympyrä.


Ompelin tällaisen lähinnä virkkuukoukuille tarkoitetun säilytyspussin ystävälleni joulupakettiin neulatyynyn kaveriksi, kuvausmallina omia sukkapuikkoja ja virkkuukoukku nro 10. Kuosikangas on kirpparilta ostettua verhoa ja vihreä kangas jostakin ompelusta yli jäänyttä. 

Kommentit

  1. Aikas kiva tämä säilytyspussi koukuille ja puikoille! Tähän asti silmiini sattunut vain neulottu versio johon piukot pujautetaan silmukoiden välistä.
    T: JohannaK

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä