Toukokuun viimeiset olivat nämä...

Pitkään aikaan en ole ehtinyt päivittämään blogia, on ollut juhlia ja vähän itse olen sairastellutkin, mutta nyt on taas vauhti päällä. Tässä on viimeiset toukokuulla tehdyt ja heti perään alan päivittää kesäkuun tekeleitä, huomenna on jo viimeinen päivä tätä kuuta.

Kerhotädit saivat lahjaksi kerhon kevät juhlassa tällaiset kassit, joissa lasten kädenjäljet ja kerhossa käytetyn aamulaulun sanoja vähän matkaa. Toisen assin kohdalla kävi pieni tekninen moka ja kirjoitin sanat väärälle puolen kassia, eli väärän käden puolelle, mutta onneksi keksin miten mokan korjaan, siksi sauma. Tädit olivat mielissään, lisäksi pistin kasseihin aiemmin tekemiäni kestohedelmäpusseja kun kaapista niitä vielä löytyi. Toisen kerhon tädit saivat raparperipiirakkaa. Tämä kaunis mekko on tehty Ottobre 3/2010 Chopin mekonkaavalla 104cm koossa, tosin kaavasta jätin pois kaikki laskokset ym. ja ompelin satiininauhan vyötärölle. Kuviollinen kangas kun ei laskoksia kaivannut. Kangas löytyi Nappi ja nauhasta, samoin satiininauha ja vetoketju, vurikangas on EK:n puuvillaista paitakangasta. Tyllialushame jonka tein vuosi sitten menee vielä tämänkin mekon kanssa joten en alle niitä ohjeessa mainittuja tyllejäkään laittanut. Aivan ihana ja monien kehuma mekko on tytöllä nyt.

Tämän paidan ompelin 1v pojalleni valokuvausta varten, kuvat onnistuivat hyvin ja paita kävi jo pesussakin ennen kuvan ottamista, oli laatikossa viikattuna joten siitä raidat kankaassa. Kaavana on Ottobre 4/2010, Papana paita muunneltuna koossa 86cm. On vielä vähän reilu kooltaan mutta ei pahasti, kesällä ei paljon tarvii niin meneepä vielä syksylläkin.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä