Vauvalle vaatteita ja hattuja

Lapsemme saivat yhden serkun lisää pääsiäisenä, ihanainen tyttönen sieltä tulla tupsahti. Ja vielä ihanampaa on se että hänenstä tulee kummityttömme. Minulla on yksi kummilapsi, hän on tänä vuonna 11v täyttävä poika ja miehelläni ei ole vielä yhtään kummilasta. Niin ihana saada kummityttö, jolle voi kaikkee ihanaa sit ommella, isolle kummipojalle kun ei enää mitään voi ommella.
Tässä on ensimmäiset vaatteet joita vauvalle ompelin, reiluja ovat varmaan vielä on niin vaikee ommella sopivan pientä, kun ei enää mitenkään muista miten pieni vauva voi olla, oma pienin täytti vappuna vuoden.Tämä body on ommeltu Ottobre 6/2007 kietaisubodyn kaavalla, koko 62cm, (muuta mielestäni on paljon isompi ainakin 68cm), kangas on Metsolasta ostettua ja punainen trikoo EK:sta. Kankaan lopusta tein vielä hiippalakin johon piirsin itse kaavan, menee varmaan yhtäaikaa bodyn kans.
Kokeilin myös omalle pojalle hiippalakkia, isonsin kaavaa ja kaivelin jämäkangaslaatikosta sopivan kankaan ja surautin lakin jossa on mielestäni kyllä liian pitkä hiippa, muuten istuvuus hyvä. Kuvaa lakki päässä miltei mahdotona saada kun kokoajan kääntyy katsomaan kameraan.Viimeisimmät ompelukseni ovat mekko ja nauhalakki vauvalle, mekkokaavat olen itse piirtänyt ja lakin kaava Kivat hatusta joka oli omalla tytöllä ihan pienenä. mekko näyttää kyllä aika isolta taasen mutta menee pitempään. Pilvikangas Metsolasta ja valkea trikoo EK:sta.

Seuraavaksi ois tarkoitus ommella lisää vaippoja pikkupojulle ja aiksa monta mekkoo ja muuta kesävaatetta.


Kommentit

 1. Onnea myös tuleville kummeille. :) ihania vaatteita neiti tulee saaman!T.M-R

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! Tosi siistinnäköisiä, kuinka oot nuo mekon ja bodyn kanttaukset ommellut? Tosi siistin näköiset!

  VastaaPoista
 3. MettaD: nuo kanttaukset on ommeltu saumurilla, mulla on siinä sellainen hienous kuin peitetikki. Vaatii muutaman minuutin vaihtaa saumasta peitetikkiin mut siistiä jälkee tulee. Käytin tavallista puuvillarikoota joka on kolminkertaiseksi taitettu eli kaks kerrosta ulkopuolella ja yks sisäpuolella, samalla tavalla teen resorilla pääntiet paitoihin. Pitää olla kiitollinen omille vanhemmilleni kun ostivat tuon saumurin häälahjaksi meille ;)käyttöä on todellakin ollut ja paljon, kaikki ei todellakaan oo täällä blogissa. Tule MettaD joskus käymään meillä kyläilemässä lasten kans.

  VastaaPoista
 4. Joo, minä haaveilen siitä peitetikkikoneesta. Kun raskis ostaa! Ja pitää kyllä ehdottomasti tulla, viestiellään!

  VastaaPoista
 5. Suloisia pieniä pehmoisia asuja, kelpaa niissä pienen kummitytön kasvaa. :) Tuo alin pipomalli varsinkin näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 6. EN käsitä, minne hävisivät ne kommentit joita tähän aiemmin oli kirjoitettu, itse en niitä ole poistanut.
  Muutenkin blogger oli sekoillut noiden päivitysten kanssa, tunnisteissa oli ylimääräisiä merkkejä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä