Mustaa ja värikkäitä autoja

Tällä viikolla on ommeltu valmiiksi lopukin pöydällä keskeneräisenä nököttäneet vaatteet. Nyt on ompelupöytä tyhjä ja valmiina vastaanottamaan uudet hommat, jahka tässä ehtii leikkelemään kankaita. Ompelin myös vähän korjaus ompelua viikonlopun ratoksi, vanhoja vaippaimuja korjailin ja muutaman vaatteen.

Mustat paidat samoille käyttäjille kuin edellisen postauksen siniset ja paidat on samoilla kaavoillakin tehty. Joustofrotee on Metsolasta. Aikuisen paitoja on kaksi pitkähihaista joista toinen on mytyssä vieressä.

Omalle pikkupojalle tein mustat joustofroteehousut. Kaava on Ottobre 1/2007 malli 2 sovellettuna, koko noin 80cm ja kangas Eurokankaasta. Lahkeissa ja vyötäröllä kuminauhat.

Mustasta Metsolan On The Road joustofroteesta ompelin paidat varastoon isolle pojalle noin 134cm ja pikkupojalle n. 90cm kokoisena, sopivaa paitaa kun on kaapissa aika paljon. Kaavat isompaan Ottobre 4/2004 ja pienempään SK 1/2009. 

Seuraavaksi alan miettiä jo kevättä ja kesää...ja ehkä jotain jämäkangas ompeluja on mielessä, noita jämiä kun on vaikka muille jakaa.
Mutta sairastetaan nyt ensin tämä oksennustauti joka esikoisen sai tänään oksentamaan ja muut ehkä parin päivän sisällä :c( 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä