Kangaskaapista vaatekaappiin

Nyt olisi taas aika syksyn kangastuhoprojektin, uusia paitoja ja housuja lasten vaatekaappeihin ja pukinkonttiinkin. Tuotoksia luvassa myöhemmin mutta herkutelkaa tällä kangaskasalla, tarkoitus olisi puolittaa tuo jouluun mennessä. No en lupaa ettenkö osta jotain uutta kivaa jos sattuu löytymään. Eihän tässä toki ole kuin yksi niistä neljästä kangaslaatikollisesta, nämäkin tulevat yli laatikosta aika reilusti. Tämä pino tässä on 90cm korkea, 30cm leveä ja 25cm syvä!

Olen huomannut että aika paljon hidastaa nuo kolme lasta tätä ompelua, arvonta palkinnot on vasta työnalla joten voittajat malttakaa vielä hetki, odotus kannattaa ;)

Kommentit

 1. IHANIA kankaita! Minäkin olen aloittanut tauon jälkeen ompelun, mut hidasta on... Keskiviikkoisin on omaa aikaa sille, kun menin kansalaisopiston ryhmään. Ihanaa..

  VastaaPoista
 2. Voi, kyllä ovat kaikki minullekin mieleisiä! Minun pitäisi saada tuhottua aikamoiset määrät kaikenlaisia kankaita, jotta saisin luvan tilata noita ihanuuksia itsellekin.. Mutta tosiaan nuo kolme lasta hieman vaikuttaa tähän hommaan.. ;) Innolla odotan, mitä kaikkea saat noista aikaiseksi!

  VastaaPoista
 3. Hohoo, ei ihan heti kankaat lopu ;-). Mulla on ompelu jäänyt melkein kokonaan, yhtään ei tee mieli mitään neuloksia ommella, kasseja vaan aina sillointällöin.

  VastaaPoista
 4. Ekaa kertaa blogissa ja heti pääsen ihastelemaan upeaa kangaspinoa:)

  VastaaPoista
 5. Ekalla vierailulla minäkin :) "Kiva", että muillakin on näitä tuhottavia kangaspinoja, mun pino on levinnyt jo kolmeen isoon laatikkoon... :D

  VastaaPoista
 6. Ihana kangaspino. Onneksi noita uusia kivoja kankaita ei yhtään tule ostettua ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä