Viikonlopun väkerrykset

Viikonloppu meni taas koneiden ääressä istuen, tänään olikin niin kurja ilma ettei ulkona ois paljon viitinytkään olla. Alkaa nuo ompeluhommat listalta uhkaavasti vähetä, enää ois se mekko ja näköjään yks keskeneräinen trikoomekkokin joka kaapissa lojunut. Ostin kyllä eilen kaupungilla käydessä trikoota 2-3m imetyspaitaa/mekkoa varten, katsoo nyt millaisen teen jos ehdin. Vaipatkin on ommeltu melkein koko vaippakaudelle valmiiksi, muutama M-koon sisävaippa oottaa tarroja siivekkeisiin, mutta ne pitää tilata ensin, ja 5 L-koon taskuvaippaa odottaa reisikuminauhoja, mutta katsotaan nyt millainen on käyttäjä malliltaan silloin ja ommelaan vasta sitten.

Tässä nyt tämän viikolopun tuotoksia, ensin  ompelin 17 paria liivinsuojia, on ihan varastoon kaikki, näitä menee lahjaksi niin usein, naapurikin aina kyselee näitä vauvalahjoiksi. Näihin piti ostaa bambu-hamppucollegea imuiksi, onneks löytyi paikallisesta vakio käyntikohteesta, Nappi ja Nauha kaupasta.

Uudet kesähatut lapsille, kaavat uusimmasta Ottobre lehdestä 3/2010 mallit Sunny fields tytöllä ja Coconut pojalla, hirvee näpertäminen näissä oli. Kaikki kankaat oli jämiä kaapista eli taaskaan en ostanut mitään uutta, ohjeiden mukaan tein paitsi lisäsin tytön hattuun taakase pätkän kuminauhaa kun koko oli liian iso (ei ollu pienempää) ja pojan lakin lippaa pidensin hieman olisin pidentänyt enemmänkin mutta kangasta ei riittänyt. Lisäksi ompelin tytölle oman olkalaukun kun se on aina minun laukkuja kaivelemassa. Malli on oma ihan vapaallakädellä sutaistu, vuoritettu ja läpässä sulkijana isohko metallineppari ommeltuna piiloon. Aika makeet kesä vermeet neidillä nyt, onkohan meillä sopivia vaatteita noiden kaveriks?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä