Esikoisen synttäriherkkuja


Poikamme täytti maaliskuun puolivälissä 5v ja kakkuun teeman jouduin vääntämään pojan valitsemista kattaustarvikkeista, oli vähän vaikee aihe. Aiheena tänä vuonna Hot Wheels autot.

Kakku on ihan tavallinen 6 munan pohja, välissä mansikkahilloa ja kermavaahtoa, päällä kerma, marsipaani asfalttina (mustalla elitarvikevärillä maalattu) ja hopeanappuloita reunassa. Pari uutta autoa hammatikkujen päällä nököttämässä ja ruutulippu askarreltu grillitikuista ja pahvista. 

Lisäksi tarjottavavan oli mokkapaloja, feta-pinaatti-piirakkaa, kinkkujuustosarvia ja gluteenittomia suklaamuffineja, nämä siis itse leivottuja. Muuta tarjolla olevaa oli viinirypäleet, keksit, karkit, limpparit ja popcornit.

Kakkuja oli pari muutakin mutta en musitanut kuvat niitä, yksi oli lähes samanlainen kun tuo eka, mutta vain puolikas ja siinä oli koristeet muuten samat mutta kilparata olikin marsipaanin sijaan Marianne rouhetta eli siis hiekkaa ;). Toinen kakun puolikas joka tarjoiltiin vasta tällä viikolla oli koristeltu kermalla ja värikkäillä hedelmärae karkeilla. Kolmas oli sitten jo enemmän pääsiäiskakku mutta vieraat oli kyllä synttäreidenkin takia käymässä, kakku oli tehty tällä ohjeella valkosuklaa-limerahkatorttu oli maaliskuun yhteishyvän ruokaohjelehtisessä, oli hyvää.

Nyt on meidän perheen synttärit tänä vuonna juhlittu, seuraavaksi on sit kavereiden syntäreitä, vappu ja äitienpäivä ja sit pitäis jo vauvankin syntyä.

Kommentit

  1. Eksyimpä taas pitkästä aikaa lukemaan blogias. Kylläpä on tyttö kasvanut :)

    Onnea uuden tulokkaan johdosta!

    - Henna

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä