Viikonlopun hurja ompelu maraton

Sain synttäri humun jälkeen lapsivapaan viikonlopun kun mies lähti lasten kanssa mummulaan, ja sehän tiesi armotonta ompeluvimmaa. Kankaita oli jo vinopino valmiiksi leikattuna aiemmin viikolla, lisää leikkelin perjantai iltana kynttilänvalossa kun sähköt oli illan poikki. Lumen aiheuttamat sähkökatkot piinasivat myös lauantaina kun piti ommella, varmaan 8 kertaa pätkäsi sähköt poikki, onneksi vain muutamaksi minuutiksi kerrallaan. Kaikista ongelmista huolimatta viime viikon ja viikonlopun saldo oli tämä.

Liivinsuojia 19 paria pul jämistä kuosit ja bambuhamppucollegesta tai bambujoustofroteesta imut, suurin osa näistä tuli ommeltu kyllä jo viikolla.

Pari imua joustofroteejämistä jotka jäi paidan leikkusta, oli kakkoslaatuista kangasta jossa oli pari neule virhettä joten siitä ei saanut kuin yhden paidan ja nämä. Ompelin jo viikolla valmiiksi.

Prinsessapussilakana tytölle ja jääkiekkopussilakana ja tyynyliina pojalle odottamaan isompaan peittoon siirtymistä, eipähän pyöri enää kangas kaapissa vaan siirtyi liinavaatekaappiin.

Isommat ruskeat joustofrotee housut menee kaverin tytölle 5v lahjaksi ja pienemmät vastaavat omalle typylle käyttöön samoin kuin legginsit
Tässä on raitapaita pojalle, koko jotain 122cm, sydänpaita (trikoo eurokakaan palalaarista) tytölle n.98cm ja siilibambu-yömekko myös tytölle n.92cm (kangas Myllymuksuilta)

Omalle tyttöselle n.98cm tunika mekkoja, kukallinen trikoo Eurokankaasta, Apilabambu Myllymuksuilta ja Oliivi joustofrotee ostettu Lasten Metsolan kaupasta. Kaava on piirretty SK-lehden paidan kaavasta jota olen aiemminkin käyttänyt.

Nyt menee taas hetki että saan jotain tehtyä, pitää ensin leikkailla valmiiksi taas pino ja sit sarjana tekemään, seuraavana vuorossa vaippoja ja ehkä äitiyshousut jos saan tehtyä.

Kommentit

  1. Oletpas ommellut! Vau! Kauniita kankaita kyllä ja siistejä vaatteita. Vai äitiyshousut.. Saako siis onnitella? :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä