Blogin 1-v arvonnan voittaja on vihdoin selvillä

Vihdoin ja viimein blogin 1-v arvonta on suoritettu uudestaan (ensimäinen voittaja ei ottanut kokaan yhteyttä) ja tällä kertaa arpojan oli mieheni koska lapset oli laitettu jo sänkyihinsä.

Tällä kertaa voitto osui blogini lukijalle nimimerkki Heidi ja koska tänään on meidän  6v. hääpäivä nostimme yhden extra arvan ja siinä oli nimimerkki Pihla joka oli jättänyt kommentin arvonta postaukseen. Molemmille luvassa pieni palkinto (sovitaan yhdessä mitä se voisi olla, esim. vaate lapselle.) eli olkaahan yhteydessä minuun, yritän laittaa teille myös viestiä jotakin kautta. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta!

Kommentit

 1. Hei!

  En tiedä onko arpaonni suosinut minua, mutta jos on niin en ole voinut ottaa sinuun yhteyttä, koska ainakin oma blogini on salainen, joten viestit ei tule perille. Oletko voittajan nimen täällä joskus julkaissut?

  Sellaisia vain näin pääsiäisenä pähkäilen...

  VastaaPoista
 2. Viime arvonnan voittaja on nimimerkki Löytöretkeilijä joka on blogini lukijaksi ilmoittautunut, nimi oli kuukauden esillä tässä viestissä ja laitoin blogerin kautta sähköpostia.

  Suoritamme arvonnan uudestaan mahd. pian.

  VastaaPoista
 3. Katsoppas Pihla olikin kommentoinut tätä aikasemmin, muokkasin vaan tekstiä joten vanhat kommentit säilyi :) Onni siis suosi!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä