Kangashamstereiden kesätuhoajaiset korkattu

Koska kankaat ei piru vie päässy loppumaan kevään aikana niin liityin mukaan kesätuhoajaisiin jotka ysv-foorumilla julistettiin alkaneeksi.

Ensimmäiset valmiit työt ovat tässä:

Verhot pikkuneidin huoneeseen, retrokukkakankaasta, sitä siis toinen ja toinen uutta mahdollisiman saman sävyistä johon aplikoin kukkakankaan lyhentämisestä jääneen kukan osia. Muuten onnistui hyvin mutta eipä tullut mieleen että tulee aika jäykkä tuosta kukkasesta kun laitoin liimaharsoa väliin, vaan eipä sitä ois muuten saanu kovin siististi ommeltua. Kyllä se verho jotenkin aukiollessaankin toimii. Johan tämä olisi eilen valmistunut mutta oranssi lanka loppui kesken, ja tänään kävin lasten kanssa kaupungista ostamassa lisää. Sanokaas onko liikaa keltaista tytsyn huonessa?
Toinen homma oli ommella pikkuhousunsuojia eräälle nuorelle naiselle, musta phs on aiemmin ommeltu neljä muuta nyt. myös hedelmäpusseja lähtee hälle, aikaisemmin nekin tehty.

Koska minulla on neppipihdit niin pitäähän niille olla kunnollinen säilytys pussi, joten eilen tein yötöinä pussukan, tietenkin nepillä suljettavan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä