viikko sitten tehtyjä

Juu ei ole ehtinyt päivittämään kun on nuo ulkohommat niin kovin kutsuneet tällä viikolla ja lisäksi pikku neiti on taas sairastanut, tällä kertaa vauvarokko.
Muttä tässäpä viime viikonlopun tuotoksia, olin koko viikonlopun ilman lapsia ja miestä yksin kotona. Kangasta näihin valmiisiin kului 800g

Pari ruokalappua lisää jämä paloista, itselle verkkarit joita en tänne kehtaa kuvata kun on niin järkky isot, tosin eivät pitkään päällä pysyneet kun alkoi tämä laihdutus projekti myös.
Bambujoustofroteesta pipo pojalle, tosin kun pää ei ollut kotona mallina siitä tuli vähän iso ja mahtuu minullekin, pitää tehdä pienempi pojalle kunhan ehdin.
Ja sitten tunika mekko käsityölehden jostain tämänvuoden numerosta, muuten tein ohjeen mukaan mutta lisäsin framilonin saumaan jolla yhditettiin alakappale yläkappaleeseen, lörpötti ikävästi ilman sitä. Melkein unohtu laatikossa kuminauhaa vailla ollut tuubitoppi josta kuva vain takaa päin jotta selviää kuminauhan juju.

Lisäksi leikkasin euroviisuja katsellessani kankaat kahteen paitaan, housuihin, legginseihin, shortseihin ja mekkoon, nämä siis lapsille. Nämä edellä mainitut leikatut etenevät taas hitaasti muiden hommien ohella. Ja nyt pitäisi vielä alkaa harkkahousuja neidille ompelemaan, olen kaavoja yrittänyt kovasti piirtää, mutta pitäs vaan uskaltaa sit aloittaa, kun en ole ennen tehnyt moisia.
Laitoin tällä viikolla myös läjäpäin kankaita myyntiin, kun eivät enää sytyttäneet minua.
Niin ja menin sitten törsäämään, tilasin neppipihdit, neppejä ja pul-kangasta, ihan noita harkkahousuja varten :/ Kävin myös Nappi ja nauhassa ostamassa 1€ nauhapusseja pari, kun oli niin hyviä nauhoja niissä ja ompelulankojakin piti ostaa saumuriin eurokakaasta, ei löytyny sopivia sinisiä kotoa...

Kommentit

  1. Olen muuten eri kade viikonlopustasi ilman lapsia!!
    Hieno tunika! Miulakin on yhteen jo kaavat piirretty, mutta ei ole kankaalle ne itekseen siirtyneet...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä