Hauskaa Vappua!

Munkkeja on mennyt ihan liikaa ja simaa on litkitty, palloja puhallettu niin että pyörryttää, tätä on se meidän vappu, ilma on kuin morsian.
Esittelen teille vapun kunniaksi viime postauksen jälkeen valmistuneita vaatteita. Kankaita näihin kului 830g.
Ensimmäisessä kuvassa leggingsit 92cm (suurikäsityö 1/2009 muistaakseni), mekko omamalli koko noin 86-92cm, housut 116cm olikohan ottobresta kaava mukattu sekä hattu kaavana name it:n osto hattu josta suurensin, pikku imu vaippaan jämistä.
Toinen kuva ensimmäiset housut ovat olleet jo pitkään käytössä tehty ennen blogia mutta esittelen nyt samalla, on toisten housujen kans samanlaiset mutta kuminauhat lahkeissa, malli ottobresta muokattu koko 86cm ja kolmannet housut sama kuin edellisen kuvan 116cm housut.
Kolmas kuva 92cm tunikamekko, ottobren kaavoilla soveltaen, en kyllä ole tyytyväinen tuohon kaulusresoriin mutta en jaksa enää purkaakaan kyllä se yö käytössä kelpaa. Raita paita on kokoa 116cm ja kaava suoraan ottobren arkilta, en jaksa etsiä mistä lehdestä mutta jos joku tietoa kaipaa niin etsin sitten. Myös printti on paitaan painettu ottobren sivuilta tulostetulla sapluunalla, kaipaa vielä lisää väri joihinkin kohti eikä siksi ole kiinni ommeltu vielä.
Tässäpä tämän hetkiset saavutukset, leikattuna ja osin ommeltuna on paita pojalle tuosta keltaraita joustofroteesta ja musta verkkarit minulle sekä mekko mustapohjaiseta kukka trikoosta. Nyt on taas sellainen laiska olo ettei saa mitään tehtyä.

Kommentit

  1. Mukavia lastenvaatteita! Tykkään erityisesti noista raitapöksyistä.
    T. kurkkija, joka ei useinkaan muista jättää kommenttia..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä