Kirppareilta ja äidin kaapeista

Nyt kun olen päivittämisen makuun päässyt niin laitetaan vielä nämä, eli kankaita on taas hamstrattu lisää. Kaikki muut on äitini varastoista paitsi punavalkoinen omppu tyynyliina, keltainen punavihree kukka tyynyliina ja keltavalkee kukka pöytäliina etualalla. On isoja lakanoita nuo takana olevat, tikkikangasta yli metri ja verkkari kangasta toista metriä, resoreita vaikka millasia ja jotain trikoita. nyt on taas ongelmaa mitä niistä tekisin.
Lisäksi löytyi äidin tekemä vanha vakosamettihame, koko on niin pieni ettei mulle mahdu tuollaisenaan, aattelin lyhentää sopivaksi yläpäästä, ja tuunata vähä, katsotaan mitä siitä tulee.

Kommentit

  1. Voi että mitä kaikkea kivaa taas! Mulla on vieläkin vinonauhan ompelun kanssa niin ja näin, aina kademielin katselen siististi huoliteltuja ruokalappuja ym. Enkä ole vieläkään pul-yhteensopiva, lainaamovaippa näyttää siis tosi prolta. Ja tuo vauvapeitto on niin herkku ettei mikään...

    VastaaPoista
  2. Kiitos kehuista :) on kiva jos muutkin tykkää näistä näperryksistä, kun vaan jostain sais lisää tunteja vuorokauteen niin sais enemmän aikaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä