Neidin vaippakaapin sisältö esittelyssä

Ajattelin että esitelen vaippakaapin sisältöä myös täällä, koska meiltä löytyvät vaipat ovat pääasiassa TSI- vaippoja muutamia lukuunottamatta. Lisäilen tähän kuvia ja tekstejä kun saan kuvattua, ei oo helppoo kun pitää saada kaikki tietynlaiset vaipat puhtaaksi yhdellä kertaa.

Tässä nyt ensin esittelyssä kuviolliset Pul-taskuvaipat, näissä on kaikissa ulkopinta Br-pulia ja sisällä coolmax tai fleece, tarrat Aplix. Nää on kyllä ehdottomasti ne söpöstely ja kyläily vaipat.

Tässä sitten yksivärisestä br-pulista tehtyjä taskuja, sisuksen taas coolmax tai fleece, vain yhdessä on nepit näissä etu kiinnittelisissä. Lisäksi on ne kaksi aiemmin esiteltyä sivunepillistä vaippa. Eli meiltä löytyy käytöstä nyt 21 pul taskua imuineen ja lisäksi sisätäytöt, niitä käytetään lähinnä yöllä.

Tässä nyt tulee ne yövaipat eli sisätäytöt, sisäpuolella kaikissa bambua ja ulkopuoli bambua tai velouria. Nepillisessä on kiiteää imua 2kerrosta sisällä ja 2kertainen pitkä läppä sekä täyttöaukko imun lisäämiseen.
Keskellä on housuvaippa joka alkaa kyllä jäädä pieneksi, tämä on kiinteillä bambuimuilla ja bambusisuksella sekä trikoo ulkopinnalla tehty.

Lisää tulossa myöhemmin...enää villahousut esittelemättä sekä ne muutamat ostovaipat.

Kommentit

  1. Onpas suorastaan syötävän ihania vaippoja!
    T:MinnaN

    VastaaPoista
  2. Ihanan värisiä, varsinki tuo kukkakuvio. :) T.Maija-Riikka

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä