Tilkkutäkki ja ruokalappuja tilkuista

Tähän on kulutettu yhteensä 350g joustofroteetilkkuja ja taustaan ruskeaa fleeceä. Ihanuus lähti paketissa entisten naapureiden viikko sitten syntyneelle pojalle.


Innostuin sitten muutenkin siivoilemaan tilkkulaatikkoa ja vaippakankaita poikkeen. Ompelin loput 50g pul kankaiden jämistä ruokalappuja, leikattuna on vielä kolme mutta kun ei oo reunaan kanttia niin jäävät odottamaan että ehdin nappikauppaan.

Sitten päätin vielä extrana myydä pois loput pul-kankaat ja vaippafleecet, kun ovat vaan kaapissa pyörineet, laitan Kangashamstereihin nekin. Fleecetilkkuja vein pussillisen päiväkodille askartelutarvikkeiksi. Näitä en laske tähän pudotukseen.

Vielä on muutama kangaspala myymättä, mutta kivasti on potti kasvanut, tsempillä kohti kevättä ja keveyttä.


Painoa lähti 200g viime viikosta, hitaasti mutta varmasti. Mutta senttejä olen saanu pois painoa nopeammin, työkaveritkin huomatuttelee että oon kohta vain luuta ja nahkaa, mutta siitä ei ole pelkoa vielä hetkeen. en ole ainakaan 5 vuoteen ollut näissä mitoissa joten kukaan ei varmaan muistakaan miten laiha oon ollu joskus. Tässäpä ois sitten seuraavaan projektiin tarpeita, farkkuhameita vanhoista farkuista. Tyttö sanoi ettei hänellä ole tarpeeksi hameita, saatan tehdä itsellenikin.

Kommentit

  1. Sievä peite ja ruokalaput. Osaavat tekevät ja onnelliset vauvat saavat tarvikkeita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä