No johan tipahti!

Nyt on päästy jumituksesta, ja painoo pamahti tippua 1700g viikossa. Edellisen viikon myytävät kankaat on myyty ja palkintopottiin kilahti 9€. Nyt tippui paino niin reilusti etten ehdi ommella viikossa tuota määrää kangasta joten myyn pois muutaman palan taas. Tänne laitan vaan kuvan kasasta ja viikonlopun aikana laitan FB kangashamstereihin myyntiin, kun niin nopsaan sieltä meni. Ostelkaahan kankaat pois niin saan sitten ostaa rahoilla itselleni uusia vaatteita kun pääsen tavoitteeseen, matkaa siihen enää 7,2kg.


Meillä on remppa menossa työhuoneessa niin en pysty ompelemaan mitään. Laittelen sitten kuvia kun remontti valmistuu. Minulla ei ole enää remontin jälkeen 10m2 työhuonetta vaan 3m2 ompelusoppi. Nuorin poika saa ne loput 7m2 omaksi huoneekseen eli en voi levitellä ompeluksia jatkossa pitkin huonetta. Ompelunurkka piilotetaan verhoseinämällä aina kun en siellä työskentele, näin se on vähän piilossa katseilta ja pikku näpeiltä.

Kommentit

  1. Hei, haluaisin ostaa tuon keltapohjaisen kankaan, jossa on oransseja kukkia, mutta en käytä fb:ta. Onko kangas minkäkokoinen entä hintainen?:) -Ulla-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä