Nyt sen tein, viimeinkin

Sitä on muka ollut tämän alkuvuoden niin kiireinen, ettei millään ole ehtinyt blogia päivittämään. Oikeasti on kyllä aika ollut kortilla mutta olen sentään jotain saanut ommeltua ja nyt rytkäsen ne kaikki blogiin kerralla. Olen viimeisen puoli vuotta ollut kurssilla joten siinä selitys hiljaisuudelleni, nyt olen kotona työttömänä ja yritän löytää mahd. pian töitä, siihen asti puuhaan ompelusteni parissa.

Nämä pinkistä velourista tedyt leggarit ja pipo sekä Satumetsä trikoosta tehty mekko menivät lastemme serkuille. Isommat on 110/116cm kokoiset ja pienemmät leggarit ja mekko n. 80cm kokoisia, kaavojen alkuperää en nyt muista.

Tällaisia pinnejä ja hiuslenksuja askartelin lasten ollessa mahataudissa, kun ei oikeen muutakaan pystynyt puuhaamaan. Tarvikkeet on tilattu Nappikauppa Punahilkasta. Suosittelen kokeilemaan, tähän jää koukkuun. Mukavia lahjoja ystävien tytöille.

 Kurssikaveri pyysi tekemään sukuun syntyvälle tyttövauvalle liivimekon, pyöräytin tämän yhdessä illassa. Kaava on oma ja kangas Huhuu joustofroteeta jota olen joskus Sampsukasta tilannut.

Tämä Huhuu mekko on omalle tyttöselleni, koko on 110cm ja kaava piirretty SK 1/09 paidan kaavaa muokaten.


Minun pienempi poika on mahdoton traktori fani, joten hänelle piti saada traktoripaitoja, eihän niitä valmiina mistään saanut. Kaavana jo tutuksi tullut Ottobre Papana paita 86cm. Kankaat sain ostettua Kangashamsterit FB-ryhmän kautta, paloista tuli kummastakin vain yksi paita.


 Olen värkännyt neuvolakorteille kansia vaikka kuinka monet, mutta vasta nyt omille lapsilleni, pojille jontikat(enon vaimon antamaa) ja tytölle mollamaija(Nappikauppa punahilkka).


 Apilahameen surautin ystävin tyttären 7v lahjaksi, joten yläkuvassa poseeravalle 4v tytölle se ei oikein istunut. Kaava oma ja kangas aikanaan Metsolasta ostettua.

Tyttäreni yömekot alkoivat yhkaavasti jääjä pieniksi joten surautin pari uutta, kankaat ei mitään kaunokaisia ole mutta ajavat asiansa. Kaava on sama mikä aikaisemmissakin yömekoissa, koko 110cm.

Samikset serkuksille, omalle tytölleni on violetti ja serkkutytöille turkoosit mekot. Kankaat Eurokankaista ja kaavoina isommissa yömekon kaava muokattuna ja pienemmässäOttobre Papana paita 80cm kokoisena helmaa pidennetty ja levennetty.

Kommentit

  1. Ihana tuo ensimmäisen kuvan setti ja nuo pinnit! Ja kyllä kaikki muutkin ompelukset..:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä