Pipoa, mekkoa ja paitaa

Hissukseen täällä valmista tulee, kun en ole enää kotiäiti, vaan päivät kuluu kurssilla ja harjoittelussa. Nyt olen saanut kuitenkin nämä seuraavat valmiiksi vaikka aikaa on vähemmän harrastuksille.


Paita Metsolan keltasesta apila-joustofroteesta, koko 104cm ja kaava SK 1/09. Paita meni syntärilahjaksi.Mekkoja omalle neidille koossa 110cm ja kaava sama kuin edellisessä paidassa, raitajoustofrotee Metsolasta ja satukaupunki trikoo ja pinkkiresori Myllymuksuilta. Vielä ovat isoja mutta kaappiin odottelemaan että kasvaa, koska 110cm paitoja ei olekaan juuri yhtään vielä jemmassa.

Tuhlasin myös lopun mustasta OnTheRoad joustofroteesta kahteen hattuun, toinen lähti lasten pikkuserkulle 4v synttärilahjaksi ja toinen on omalle pienelle pojalleni.
Lisää vaippoja omalle pikku pojalleni kun hän aloitti lokakuussa päivähoidossa siskonsa kanssa ja käyttää kestoja myös hoidossa ja lisää vaippapussejakin tarvittiin.

Seuraavassa päivityksessä pieniä vaippoja ensi vuoden alussa sukuun syntyvälle vauvalle ja muuta värkkäystä luvassa. Ja seuraava päivitys tuleekin jo huomenna, ajoitettuna klo 10 ja vielä yksi päivitys ylihuomenna klo 10 käykäähän kurkkimassa.

Kommentit

 1. Ihanat nuo taskut tuossa raitamekossa.. pääsenköhän moisista koskaan ohi/yli! =)

  VastaaPoista
 2. Oletpa taas suristellut hienoja vaatteita!
  En olekaan pitkilleen käynyt kommentoimassa, mutta näin jouluna ennättää.
  Itelläkin olisi ommeltavaa, mutta niin on paljon muutakin hommaa kasaantunut! Nyt suihkivat puikot.

  VastaaPoista
 3. mun ihan ehdoton lempparikuosi on tuo metsolan apila! juuri tuo keltainen uupuu itseltä...
  aivan ihania kyllä kaikki ompelukset!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä