Harjoitus tekee mestarin, myös takin ompelussa

Meillä on jyllännyt viikon verran mahatauti joten en ole ehtinyt jo viikko sitten valmistunutta takkia teille esittelemään. Tämän kertainen takki onnistui jo paremmin mutta pientä hienosäätöä se vielä vaatii. Tmän takin tein samalla kaavalla kuin edellisen mutta otin 86cm koon joka oli vieläkin vähän reilu tuolle kuikelolle, mutta villatakin kanssa näytti ihan hyvälle. En vois kuvitellakaan tekeväni tuolla kaavalla 86cm kokoiselle, sehän hukkuis tuohon oispa kuinka pullea tahaansa. Saa vinkata jos tietää jonkun tosi hyvän takkikaavan hoikalle lapselle tämän tyyliseen takkiin. Tässä kuvia takista, en sen kummempia selostuksia kirjoittele kun materiaalit ja kaavat on samat kuin edellisessä. Tämä takki lähtee edellisen takin kanssa samaan kotiin, siskoksille käyttöön :)


Ja seuraavaksi laitetaan arvonta kehiin!

Kommentit

  1. Minä olen metsästämässä takkikaavaa myös, tai sitten pitää rueta itse piirtelemään, todennäköisesti kyllä melkein pakko piirtää itse. Aina kun nuo valmiit tahtoo olla liian leveitä tms. Mutta on kyllä hurjan reilu kaavoitus tuossa takissa!

    VastaaPoista
  2. Nyt mulla on piirrettynä takkikaava siitä ottobreen takista pienennettynä ja muokattuna. Joutaa lainaan jos haluat testata :)

    VastaaPoista
  3. On kyllä ihanan aurinkoinen takki! Varmasti tytöt tykkäävät! Uskomatonta kyllä, miten reilu mitoitus noissa kaavoissa on...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä