Äiti se pojalle takkia ompeli...


...vieressä pennut ne riiteli :)
 Kyllä tää ompelu on nykyään hankalaa, isommat tappelee kokoajan keskenään ja pikkumies vaatii huomoita. Pakko myöntää että nautin joka hetkestä jonka saan viettää käsitöiden parissa, illalla ompelen mielummin kuin katson lempisarjoja telkusta.

Nyt tuli tarvis isonpojan takille kun hällä ei ollut mitään siistiä takkia syksyksi, näillä hellekeleillä sitä miettii odottavaisena viileneviä syys kelejä. Takin kaava löytyi SK 3/2009 malli fleesehuppari koot 70-130cm tämä takki on 120/130cm koska pieniä muokkauksia tein kaavaan lähinnä mittoihin, eteen napit ja hiipan pätkäsin kun en halunnut niin retrotyylistä tehdä. Ulkopuolella on vakosamettia Ek:n palalaarista ja vuorena Ek:n Loneta puuvilla/polyesteri kankagasta, aika paksua oli mut muissa ei ollu mieleistä väriä, hyvin tuo menee isolla pojalla mut en varmaankaan pikkumiehelle tee samasta. Napit Nappi ja nauhasta.

Mutama pikku juttu pitäis ommella vielä ennen lomareissua, tyttöselle keltainen hattu tai huivi ja yhdelle synttärisankarille lierihattu sekä blogiarvonnan palkinnot jos ehtii ennen reissua.

Kommentit

  1. Hyvännäköinen takki pojalla! Muutenkin näyttää kivalta tämä blogi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä