Nappimekkoja ja nappipaita


Tulipa tehtyä vähän Metsolan nappimekon tyylisiä mekkoja ja nappipaita, nämä ihanuudet menivät naapurin lapsille ja he olivat ihan rakastuneita. Materiaaleina sinapinkeltainen joustofrotee Kangas-Mallasta ( jota vuosi kaapeissa jemmailtu kun ei keksiny mitä tekis) hihansuissa ja kaula-aukoissa ruskeaa trikoota Ek:sta ja napit paikallisesta nappikaupasta. Kaavoina samat vanhat, mekoissa itse piirrettu ja paidassa Sk 1/2009?, mitat tarkistettu lasten mukaan. Olisin voinut jättää tuon paidan omalle tytölle oli niin ihana. Kangasta näihin meni 2x1m toinen pala oli naapurin ja toinen minun jonka möin hänelle.

Vähän tuotti tuo ajan puute ompeluun hidastetta mutta valmista tuli, välillä piti keinuttaa toisella jalalla sitteriä ja toisella painaa kaasua koneeseen. Meidän vauva kun ei ole sitä tyytyväisintä sorttia ainakaan näillä helteillä, muutenkin on nukkunut aika lyhyitä pätkiä niin eipä siinä paljon kerkee. Neiti 2,5v aikoo jättää päiväunet pois niin sit ei voi päivällä tehdä mitään kun hän on kokoajan härkkimässä.
Täällä hetkellä ei ole suunnitelmissa mitään ompelu juttuja, ensi viikolla on ristiäiset niin ei passaa enää alkaa levitelemään, pitäs siivota entisetkin sotkut vaan pois. Kankaiden hamsterointia olen kyllä harrastanut, pitää ehkä laittaa vähän kangaskaapin sisältöä esille tänne kuvien muodossa kunhan viimeiset paketit kotiutuu. Syksyksi pitää alkaa ompelemaan seuraavaksi uusia housuja ja paitoja isommille, ja ehkä jotain pikkumiehellekin. ja joskus pitäis ehtiä se blogin 1v arvontakin suorittamaan, se on vähän jäänyt :( anteeksi!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä