Välillä vähän vaatteita

Hame lahjaksi kaverin 5v tytölle, hyvin marinoituneesta velourista, tästä äitini joskus ommellut mekon minulle parikymmntä vuotta sitten, jäi vielä toiseen hameeseen pala. Kaavaa ei ole ihan vaan leikkasin summassa ja hyvä tuli.

Mekko raita joustofroteen jämästä jollekin tyttövauvalle, jos jollekin kaverille syntyy joskus, koko jotain 60cm. Paita ketut ja karhut joustofroteesta omalle vauvalle, koko 80cm sovellettu yhdestä ottobren kaavasta.

Parit shortsit omalle isolle pojalle, ihan pitkänhousun kaavalla lahkeet lyhennettynä, materiaalina Nanson trikoot joita ostanut Harjun torimyynnistä viime syksynä.

Isolle pojalle pari uutta paitaa, koko jotain 122-128cm on kasvunvaraa hieman mitoissa ettei heti jää pieneks kun on niin ihanat kankaat.

Jämäkankaista sain ommeltua vauvalle parit shortsit, vihreät joustofrotee housut 68cm ja ruskeat velourhousut 74cm, tulipahan pienet palat käytettyä, jäi noista kankaista vielä tilkkuja tähteeksi.

Ompelin lasten serkulle retrotakin mutta napit puuttuu vielä joten se sitten myöhemmin raportoidaan. Nyt ois kankaiden leikkausta taas vuorossa ja mahdollinen ompeluviikoloppu jos saa muun perheen reissuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä