Tytölle yömekko ja pojalle suksipussi

Viime postauksen jälkeen olen saanut ommeltu tytölle yömekon, kankaat kaivoin kaapista ja kaava oli ottobre 6/09 lehdessä. tähät tuli aika ihana, kangas viime kesänä marimekon tehtaan myymälästä ostettua trikoota.

Pojalla on hiihtoa päiväkodissa nyt pari viikkoa ja toivoivat että ois pussi tai kiinnikkeet suksille kun kantavat ladulle itse ne. Aamulla ennen hoitoon vientiä surautin pussin kaapista löytyneistä tarpeista, kiristin nauhaan pitäisi vielä etsiä/ostaa muuten on varaston tyhjennytä nämäkin kankaata ja tarvikkeet. Muistelisin että kangas on jäänyt vuosia sitten veljelleni ompelemasta lumilautapussiata tähteeksi ja nyt se meni lähes kaikki loppu tähän pussiin.
PS.
Lisää kaapin tyhjennystä on tulossa kun leikattuna odottaa tytölle pari tunikaa, paita, leggingsit ja yöpaita sekä pojalle paita ja jämäpaloista imuja vaippoihin. Kun saisin aikaa viikolopun niin olisi äkkiä paljon valmista. Nyt pukkaa tytön synttärit päälle joten varmaan seuraavaksi näette leivontapuolen juttuja kakkujen ja herkkujen muodossa.

Kommentit

  1. Minä olen kaipaillut meille suksipussia, kun raahataan kaikkien sukset kainalossa. Eipä käynyt mielessä, että sen voisi itsekin ommella. Onko siinä vetoketjua tai muuta "kiinnitintä", vai ihan avoin? Tämä meni tee se heti -listalle!

    VastaaPoista
  2. tuossa on tosiaan nauhakuja toisessa päässä, siinä nauha ja kiristimenkin kävin ostamassa ettei aukee vahingossa ja on helppo lapsen sulkee solmimatta. Aikaa tekemiseen alusta loppuun meni noin 45min lasten pyöriessä kintuissa.

    VastaaPoista
  3. Nyt ymmärsin. Ajattelin, että oli yläreunasta auki... Ei kun sitten väsäämään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä