Kasapäin kestoja ja vähän muuta

Nyt on taas kulutettu aikaa koneiden äärellä aikaiseksi on saatu, vaippoja ja imuja naapurille, eräälle ystävälle vaippa ja imu siihen. Mekko ja huivi naapurin vauvelille on myös tehtyjen listalla.

Tässäpä kuvia tuotoksista ja tarkemmat selitykset

Viisi M-kokoista ja kaksi S-kokoista vaippulia naapurin pian syntyvälle vauvalle, pinta pul ja sisus fleeceä tarrat Aplixia, kaava oma. Lisäksi ompelin M-kokoisen vaipan ystäväni tulevalle vauvalle lahjaksi, tämän kaveriksi paketoin imun ja vähän muuta tarpeellista vauvalle ja äidille.


Tässä runsas kasa imuja, joustofroteiset on naapurille eli 4 raidallista pikkuvaipan pötköä ja 4 täsmäimu pötköä molemmissa kolme kerrosta imua. 7kpl 35x40 kaksinkertaisia taittoimuja joustofroteesta ja 3kpl samanlaisia bambu-hampusta, lisäksi yksi kaksinkertainen n.25x40 taittoimu. bambuhamppuiset menee kaappiin ja yksi niistä kaverille vaipan mukana vauvalahjaksi. Muotoilen myöhemmin imuista kakun naapuriin vietäväksi kunhan ilmoitus vauvan syntymästä tulee.

Naapuriin on tyttöä lupailtu joten mekko ja huivi tehtiin tilauksesta vauvalle, kaavat on itse piirretty. Mekossa on niskassa nappi ja halkio pukemisen helpottamiseksi, ei vaan ollut helppo ommella. Huivissa on pieni tarrapala kiinnituksenä. Babyborn on kuvassa jotta mittasuhteet olisi helpompi hahmottaa.

Babyborn odottaa vaatteita ja pääsyä joulupakettiin nukensänkyn mukana, nukke on kirpparilta ostettu joten haluan sille kuitenkin uudet vaatteet ja vaipat ommella.

Kommentit

  1. Vähänkö söde toi apinakuosi!! Ja hitsi että oot taas ollu ahkerana. Tsemppiä ja mukavaa joulun odottelua! t. Anu

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä