Retroa kankaana ja mekkona

Olen taas kierrellyt ahkeraan kirppareita viime kuukausina ja tällä erää hankinnan kohteena ollet kankaat, niitä on ihan kivasti löytynytkin. Laitan tähän kuvan löydöistäni, en ole vielä keksinyt kaikille käyttöä joten voi laittaa kommentteihin ehdotuksia.

Pari mekkoa on myös mukana päivityksessä. Sininenmekko ei ole ehkä ihan retroa, mutta kangas josta tein on kyllä äidin jämiä, hän oli tehnyt minulle siitä mekon veljeni ristiäisiin, eli on se ainakin 23v vanhaa. Sitä oli jäänyt pieni pala josta sain juuri ja juuri tuon suloisen mekon, se on ollut kyllä käytössä ja jo melkein vuoden, eli n. 62cm alkaen jolloin oli nilkkapituinen ja nyt melkein 80cm se on pyllyn alle enää, pysyy vielä käytössä paitanakin. Kaava on Ottobre lehdestä 1/2008 Nirunaru-liivihame, johon lisäsin pituutta, eli koko 80 ja pituutta lisää.

Keltainenmekko on sitten kirpparilta löydetystä kankaasta jota oli taas juuri mekon verran ja huivin tein lopusta. Kaava on samasta lehdestä kuin edellinen mutta Jigsaw-liivihame koko 98cm, kaavaa olen kyllä kaventanut että mahtui kankaalle ja tehnyt vain yhdestä kankaasta toisin kuin ohjeen paloista tehty. Koska kangasta oli niin vähän ostin solmimisnauhaksi kanttinauhaa ja samaa laitoin myös huiviin. Tätä ei olla vielä keretty testamaan edes tytön päälle kun valmistui viimeviikolla ja on sairastettu.
Tässäpä tämän kerran päivitykset, toivottavasti pääsisin pian ihan kunnolla ompelmaan, ja lapset pysyis terveinä. Kangasta ois kyllä ihan reilusti työstettäväksi.

Kommentit

  1. Tosi kivoja kankaita olet löytänyt. Minä en löydä enää ikinä mitään kankaita kohtuuhintaan kirppareilta, ilmeisesti tulee koluttua niitä liian harvoin tai en osaa etsiä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kankaita,ei mikään sivuilla tai muista kankaista ole myynnissä?=)

    VastaaPoista
  3. aina voidaan neuvotella jos jokin oikein kiinnostaa vaikka palasesta tai valmiista tuotteesta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Joulupukin konttiin lähteneitä

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta