Viime aikaiset ompelukset

Esittelen tässä muutaman viimepäivien ompeluksista. Olen ihastunut joustofroteeseen ja siitä on syntynyt muutama mekko joista kuva tässä, hame ja housut, ja kuten kangas laatikoista noi päätellä niin kangasta on vielä useampaan vaatteeseen, tarkoitus olis tehä pojalle paita ja ehkä housutkin, sekä neidille tunika. Ja ehkä itsellekin jotain.

Toinen projekti oli kirpparilta löytämäni pyöreä retropöytäliina, joka huuteli minulle että tee minusta hame, tässä kuva kankaasta ja valmiista hameesta, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan, reikä keskelle, halkio vetoketjua varten, halkioon kaitale joka käännetty sisäpuolelle, vetoketjun ompelu ja kanttinauhaa aukon ympäri, volá!

Sitten vielä ystävänpäiväkortti joita tein kaksi,
toisen lähetin jo ennen kuin kuvaa älysin ottaa ja toinen odottaa edelleen tuossa pöydällä että nään ystävääni, kun en saanut sitä ystävänpäiväksi valmiiksi. Ohje oli Suuri käsityö 2/2009 numerossa jos joku haluaa joskus tehdä. Oli aika jännä pitkästä aikaa huovuttaa, ja uusi juttu oli se että tämä huovutettiin vaahtomuovin ympärille, sai siitä pullean ulkomuodon. Toivottavasti ysvätävät ymmärtävät eihän nää mitään kauniita ole.
Nyt pitää lähteä nukkumaan, lapset on taas yskäräkätaudissa, ja sehän tietää huonosti nukuttuja öitä.

Kommentit

  1. Kiva tuo pöllökortti! Kattelin stä ohjetta, mutten jaksanut ruveta tekemään. :) Hienot hameen ja mekotkin teit!

    VastaaPoista
  2. ihania noi mekot tuossa yläpuolella..olen haaveillut meidänkin tytöille juuri noista raitakankaisia mekkoja kunhan vain sais aikaseksi rueta ompelemaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Täydennystä suurperheen vaatekaappiin

Päivittelen puoli vuotta hiljaisuutta

Joulupukin konttiin lähteneitä