14. helmikuuta 2014

Vuoristorataa mennään

Aamulla ei hurraa huutoja vaakalla kuulunu kun lukema oli kilon enempi kuin viime viikolla. Mittanauha näytti taas toisaalta 1½cm vähemmän vyötäröä kuin viimeksi. Olen kuitenkin tyytyväinen tämän viikon menoon, koska olen käynyt tunnin kuntosalilla, paristi tunnin jumpassa ja kahdesti puolentunnin lenkillä, en ole kyllä syönytkään mitään ylimääräistä herkkua (paitsi tänään). Peiliin katsoessakin muutos näkyy jo.
Joka tapauksessa myyntiin lähtee 2kg kangasta. Kangaskaappi pääsee näköjään tavoitteeseen ennen minua eli se 10kg pois kaapista.

Tässä kuva myyntiin tulevista kankaista, tänään en niitä ehdi laittamaan myyntiin asti, mutta viikonlopun aikana laittelen. En oo vielä mittaillu enkä hintoja miettiny, saattaa olla että huutokauppaan osan kankaista koska muuten möisin ne liian halvalla. Edellisen viikon kankaista on vielä kolme ilman ostajaa, kuvat alempana.
Kankaat siirretty myyntiin Kangashamstereihin, ei myydä tästä suoraan nyt!
10 kommenttia:

 1. Hei! Haluaisin ostaa tuon mintunvihreä pohjaisen valkokukkaisen puuvillan. Laitatko sähköpostia, asa.marmo@pp.inet.fi. T. Kaisa Y.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti se kangas ehti mennä facebookin kautta, eilen en kerennyt blogia päivittelemään. Monenlaista kangasta tulee vielä myyntiin.

   Poista
 2. Hei, ja minä voisin ostaa nalle puuvillan. Laitoin sähköpostia. -Ulla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vastailen sähköpostilla sulle

   Poista
  2. Odotan postia:) Otan nalle kankaan. -Ulla-

   Poista
 3. Oi, mulla kiinnostas noiden helikopterileijonien ja sen vieressä olevan aurinko?kankaan mitat ja hinnat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni: Kankaat on sulle varattuna vielä keskiviikko iltaan, sitten vapauta seuraaville.

   Poista
 4. Tänään mittailen ja laittelen noita myyntiin vaikka nyt sitten tänne ekaksi. Nannille on nyt varaus noista kahdesta kankaasta.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Aurinko on nyt sulle E.V. jos vielä haluut sen. Laita sähköpostia.

   Poista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!