8. elokuuta 2011

Heinäkuun helteiden satoa

Niin se vaan kesä livahti ohi ja päivitykset on jääny tekemättä kun on ollu reissua, sairastelua ja muuten vaan ulkona mukavampi kuin koneella istuminen. Nämä ompelukset on tehty heinäkuun alkupuolella ja sitten koneet on aika pitkälti saaneet pitää kesälomaa kun ei ole jaksanut ja kerennyt ommella. Työn alla on silti monta hommaa mutta ne ei oikein etene. Päivitellään kuitenkin ensin nää aikoja sitten valmistuneet.

Tässä on kummityölle tekemäni 68cm kesäpuku, kaava on muokattu Ottobre 3/2008 Turtle leikkipuvun kaavasta, kietaisu osa jätetty pois. Materiaalina Myllymuksujen piparikukka joustofrotee ja reunakaitaleena trikoo, kiinnitys metallisin rengasnepparein.

Kankaa lopusta tein yhden hameen tuonne jemmaan, koko noin 4v.
Nyt on tämä kangas loppunut kaapista, enää vain tilkkuja muutama.

Ystäväni poika täytti 5v, ja lahjatoiveena oli t-paita, ja vieläpä tästä kankaasta,
 joten sitä saa mitä tilaa :)
Kaava on Ottobre 3/2010 ja malli Riff koko 116cm. Kankaat Metsolasta tilattuja.

Omalle isolle poijalle täydennystä t-paitoihin Metsolan joustofroteekankaista ja Ottobre 3/2010 Beat 140cm kaavalla tehdyillä ihanuuksilla. Näissä on hieman kasvunvaraa että toivottavasti menee ens kesänäkin vielä kun jäi niin vähälle käytölle tänä kesänä. Enempää en sitten ehtinytkään kesävaatteita tehdä, siis mitä opimme tästä, tee kesävaatteet jo keväällä valmiiksi. 

 Lasten serkkutyttö täytti 4v ja toiveena oli leikki astioita, ostin toki niitä mutta pakko oli itsekin saada jotain tehdä joten ompelin nopsaan pöytäliinan, retrokankaasta.

käytin pöytäliinaa lahjan paketointiin, oli tosi näpärä paketoida kipot.

3 kommenttia:

  1. Tosi söpöiset ompelukset ja mahtava lahjaidea!

    VastaaPoista
  2. Ihanat ompelukset ja tosi hauska tuo pöytäliina paketti! Blogissani on sinulle tunnustus, jos haluat :)

    VastaaPoista
  3. Ihania juttuja ja upeita kangaskuoseja. Miten muuten nakuttelet painonapit, onko sulla kone niihin vaiko vasaroitko ne?

    VastaaPoista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!