12. toukokuuta 2011

Synttäritarjoiluja x 3

Nyt on meidän perheen kaikki synttärit juhlittu tältä vuodelta, tässä teille vähän kuvia kuolattavaksi.

Neidin 3v. synttäreillä tammikuussa tarjoiltiin, Keijut kakkua (kakkukuva ja pastaväri Tiimarista) ja valkosuklaadaim-kakkua, Marianne-piirasta, brownies, lohipasteijoita, keksejä, karkkeja, sipsejä, poppareita ym.


Isopojan 6v. synttäreillä maaliskuussa, oli Spiderman-kakku (koristeluun käytetty marsipaania ja sokerimassaa ja seittiin Snörre-lakua), kinkkupiirakkaa, suklaamuffineja, persikka-ananaspiirakkaa, karkkeja, sipsejä ja poppareita.


Pikkupojan 1v. synttäreitä vietettiin kavereiden kanssa vappuaattona, ilmapallokakun(marsipaanilla kuorutettu), karjalanpiirakoiden, munkkien, poppareiden, keksien, karkkien ja suolaisen-siilin (meloonin puolikkaaseen tökitty tikuissa nakkeja, lihapullia, juustoa ja viinirypäleitä) voimin. Simaakin oli juomana.

Vappupäivänä tarjosimme pikkupojan mummoille, ukeille ja kummeille vappulounaan. Tarjolla oli perunasalaattia, makaroonisalaattia, vihresalaattia, sitruunasilliä, kylmää lohirullaa, kermaperunoita, nakkeja, lihapullia ja patonkia.
Jälkiruuaksi kahvin, teen ja siman kera nautittiin munkkeja, keksejä, karkkia, poppareita ja toinen ilmapallokakku.

En jaka nyt linkitellä reseptejä mutta jos haluat tietää jonkun reseptin, niin kysy tai googleta nimellä useimmat netistä kerättyjä reseptejä.

1 kommentti:

  1. Just tulin bodypumpista ja kauhea nälkä, eiih.. Kylläpä näyttäävät hyvältä! Ja hienoja kakkuja!

    VastaaPoista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!