14. helmikuuta 2011

Mustaa, sinistä ja vähän vihreää

Olin viikonlopun kotosalla vain pienin lapsi seuranani, aika helppo kaveri. Paljon sain valmista aikaseksi ompelun saralla ja vähän kyökissäkin puuhailin ruokahommia alkuviikkoa helpottamaan. Tässäpä ne mitä sain tehtyä loppuun asti valmiiksi viikolopun aikana, vielä jäi 5 paitaa ilman kaula-aukkojen kanttauksia ja yhdet housut kuminauhakujia vaille valmiina pöydälle...jos tänään sais nekin valmiiksi.


Isolle pojalleni mustat (EK) kädellä roikkuvat ja limet (Myllymuksut) jalassa olevat joustofrotee housut, kaava on muunnelma kirjastosta lainaamastani vanhasta Trikooasuja pienille ja suurille kirjasta piirrestystä kaavasta, kokoa on aika vaikea ilmoittaa mut jotain 130-135cm aika lähelle menee siis lahkeet jää reilusti pussille vielä, kuminauhat on lahkeissa.

Tämä hassu möykky on joustofrotee hattu jossa on reilusti pituutta jotta jää hauskasti löpöttämään taakse, kuvaaminen oli taas vähän haasteellista, kun ei ollut mitään missä kuvata ja salama ja aurinko haalistavat pikimustan joustofroteen harmaaksi, mustaa ei ole kiva kuvata.

Sinisestä Metsolan joustofroteesta valmistui paidat ystäväni miehelle ja pojalle. Pienemmän paidan kaava on SK 1/09 koko 98cm ja miehen paita Jokatyypin kaavakirjan miehen paita koko M.

Mustasta joustofroteesta ja mustasta On the road joustofroteesta valmistumassa paitoja piankkoin mutta niistä lisää omassa postauksessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!