24. syyskuuta 2010

Vakosamettitakki tikkivuorella aikuiselleTämä onkin ensimmäinen aikuisten takki jonka olen tehnyt, tämä on naapurin miehelle, nyt on sitten isällä ja pojalla samanlaiset takit. Isotöinen oli tehdä mutta ian kiva siitä tuli. Takin kaava on Jokatyypin kaavakirjan Unisex Huppari koossa M ihan suoraan muokkaamatta kaavoja. Tulipahan tilattua itselle kyseinen kaavakirja kun Juju-kirjakerhosta sai edullisesti. Jos joku haluaa liittyä kyseiseen kirjakerhoon niin minun kautta voi sen tehdä niin saan palkinnon uudesta jäsenestä ja uusi jäsen kivat liittymislahjat.

Ensiviikolla menetämme nämä mukavat naapurit heidän muuttaessa toiselle paikkakunnalle, onneksi ei niin kauas etteikö kylässä voisi käydä jatkossakin, harvemmin toki. Heitä tulee kyllä ikävä, lapsilta lähtee leikkikaverit ja minulta juttukaveri.

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä tosi taitava! Ommella en varmasti osaa noin hyvin, joten nillitän siis oikeinkirjoituksesta... Takissa ja maisemassa on molemmissa vuori. Takissa se taipuu "vuori, vuorit" jne., maisemassa "vuori, vuoret" jne. Siis vakosamettitakki tikkivuorilla. :)

    VastaaPoista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!