3. huhtikuuta 2010

Maaliskuun aikana valmistuneita

Jos nyt pääsiäisen kunniaksi päivittäisi vähän viimekuun ompeluksia, ei nää mitenkään valmistumis järjestyksessä oo, mutta tällaisia on tullut näperrettyä. Näiden jälkeen ompeluvuorossa on vinopino vaatteita jotka on jo osin ommeltukin mutta päivitetään sitten kerralla nekin. Vielä pitäisi saada pari imetyspaitaa itselle ommeltua ja se tytön juhlamekko joka on vaiheessa tukikankaan puuttumisen takia.

Lisää vaippoja on valmistunut meidän tulevalle vauvalle, nyt alkaa olla pienet vaipat ommeltu, vielä pari M-koon sisävaippaa pitäis saada tehtyä. Alemmassa kuvassa on auto ja raitakuosiset M-kokoisia sivävaippoja ja muut on pul-taskuja + kaksi paria liivinsuojia ihanasta Finnskog pul-kankaasta.

Ompelin vaateompeluksista jääneistä jämistä pipoja 5kpl, joustofroteista ulkopuoli ja trikoista vuori, osa menee lahjaksi ja isoin autopipo on jo esikoisen päässä lämpiminä päivinä alushatun kanssa.

Loppupalat on tehtailtu lappurievuiksi, vauvoille hypisteltäväksi. Autokuosinen menikin jo miehen serkun perheeseen syntyneelle pojalle lahjaksi postitse. Kettu ja Karhu jää meidän vauvan kaveriksi ja piparikukka odottaa omistajaansa kaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!