25. huhtikuuta 2010

Kestojen esittelypaketti KYSin synnytysosatolle

Tällaista esittely paketti olen vääntänyt hissukseen jo vuoden ajan, ja nyt on kaikki materiaali kasassa, enää puuttuu kansio kirjallisille tuotoksille. Toivottavasti ehdin saada kaiken kasaan ennen kuin vauva syntyy niin voisin viedä tämän sillä reissulla ja pitää ehkä esittelyn siellä ollessa muille äideille ja henkilökunnalle. Kaikki ei ole itse tehtyä, harso, nauhavaippa ja villahousut (Petunian villat) ovat muuta kuin omaa tuotantoa.

Ylhäällä kangaskassi johon kaikki pakataan, sen alta löytyy raitajoustofroteinen taittoimu, limenvihreä likavaippapussi, apina liivinsuojat, side (pääkallopul kosteussulkuna).

Ylärivin vaipat; Lime: AIO sivunepeillä, imuina beigeä collegea 4 kerrosta joista yksi koko vaipan alueella ja sisällä läppä 3x vihreää joustofroteeta, sisus coolmaxia. Spiraali Pul-taskuvaippa tarroilla ja fleece sisuksella. Oranssi Pul-kuori vuotosuojilla, tarroilla.

Keskellä; 3x pinkkijoustofrotee pötköimu coolmaxilla, Sisävaippa nalleflanelli ulkona, imuna joustofroteeta 3x ja sisäpuoli persikka joustofrotee, vieressä taiteltu harso.

Alimpana; Petunian villahousut ja käytetty nauhavaippa.

Kaikissa roikkuu lappu jossa kerrotaan mikä se on ja miten toimii ym. Kirjalliseen materiaaliin tulee vielä tarkempaa selostusta, kuvan vaipat numeroituna ja listattuna. Lisäksi alueemme tekemiä monisteita ja kestovaippalehtiä luettavaksi.

2 kommenttia:

  1. Vau. Tosi hieno paketti. Tulee sellainen antiikkinen olo kun ajattelee omien lasten vaipatuskausia, oli vähän karummat kuosit ja vähemmän tietoa/valinnanvaraa kuin nykyisin ;-).

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoa, että olette kasanneet tuollaisen paketin! Jospa saisi edes muutamalta ihmiseltä karistettua ennakkoluuloja ja muutamia edes kokeilemaan kestoilua!

    VastaaPoista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!