27. helmikuuta 2009

Hiljaista käsityörintamalla...

Meillä vaan lapset on edelleen hieman kipeitä ja arki on sen mukaista, eli mitään et saa tehdä ettei joku ole jalanjuuressa naukumassa. No yritän tässä nyt neidin nukkuessa vähän edes päivittää sivuja.


Sain valmiiksi pari kauan neppejä odotellutta vaippaa, kaava on swaddle L ja Wee Wega Side snap M/L http://www.thenappynetwork.org.nz/diy.php
risteytys, eli vähän ite muokkailtu. Toinen on hivenen haarasta kapeempi kuin toinen. Istuu hyvin kireimmillä säädöillä vajaa 9kg rimpulalle.


Myös liivinsuojia on valmistunut vauvalahja-varastoon, niille saattaa omistajakin pian löytyä. Materiaaleina Pul-kangas ulkopinnassa ja kolme karrosta bambua, joista yksipienempi halkaisijaltaan ja ommeltu kiinni keskimäiseen kankaaseen, suojan halkaisija noin 11cm. Nämä sellaisia vauvalahjoja jotka yleensä tulee tarpeeseen ja on mieleisiä.

2 kommenttia:

  1. Vähänkö siistiä työtä sekä vaipat että liivinsuojat! Minä olen niin PUL-epäyhteensopiva kuin olla ja voi, joten kunnioitan yli kaiken niitä, jotka pystyvät ko. kangasta työstämään edes siedettävästi - saati noin hienosti!

    VastaaPoista
  2. kiitos, onhan noita tullu harjoteltua jokunen kappale ja on siinä omat niksinsä miten sitä saa siististi ommeltua.

    VastaaPoista

Kävit katsomassa tekeleitäni, kerro mistä pidit!