Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2012.

Retrompi sitteri

Kuva
Näpräykseni kohteena oli nyt Baby Björn-sitteri johon tein kokonaan uudet päälliset. Kankaina ystäväni antama retropuuvilla, taustatikkikangas ja markiisikangas. Kaavat piirtelin alkuperäisestä päällisestä. Tällainen siitä tuli, ja ystäväkin on tyytyväinen saadessaan tämän kotiinsa. Tykkäät sinä?

Synttärikakut 2012

Kuva
Tammikuussa juhlittiin tyttären 4-vuotis synttäreitä kahden Prinsessa Ruusunen kakun voimin. Kakut kuorrutettu marsipaanilla ja koristeltu sokerihelmillä.        Maaliskuussa pojan 7-vuotis synttäreitä juhlittiin kolmen jalkapallokakun kruunaamana. Kakku tehty tyyliin charlotte russe ja kuorutettu sokerimassalla ja mustalla marsipaanilla.   Vappuna juhlittiin 2-vuotiaan kuopuksen synttäreitä traktorikakulla. Kakku kuorrutettu marsipaanilla ja värjätyllä kermavaahdolla. Koristeena leikkitraktori tukkikärryllä varustettuna, tukkeina sukulakuja.

Puoli vuotta kuvina

Kuva
Olen ollut erittäin laiska, siis päivittämään blogia. Aloitin työt toukokuun lopussa ja sen jälkeen en ole paljon muuta tehnytkään, joten myös ompelut ja päivitykset ovat vähän jääneet. Tässä kuvia puolen vuoden aikana ompelemistani jutuista, tekstejä en nyt kirjoittele kuvien alle. Jatkossa yritän saada vähän nopeammin uudet ompelukset teille nähtäväksi ja kirjoittelenkin jotain :) Kommentoikaa ja kyselkää jos haluatte tietää jostain näistä enemmän.