Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on helmikuu, 2014.

Tilkkutäkki ja ruokalappuja tilkuista

Kuva
Tähän on kulutettu yhteensä 350g joustofroteetilkkuja ja taustaan ruskeaa fleeceä. Ihanuus lähti paketissa entisten naapureiden viikko sitten syntyneelle pojalle. Innostuin sitten muutenkin siivoilemaan tilkkulaatikkoa ja vaippakankaita poikkeen. Ompelin loput 50g pul kankaiden jämistä ruokalappuja, leikattuna on vielä kolme mutta kun ei oo reunaan kanttia niin jäävät odottamaan että ehdin nappikauppaan. Sitten päätin vielä extrana myydä pois loput pul-kankaat ja vaippafleecet, kun ovat vaan kaapissa pyörineet, laitan Kangashamstereihin nekin. Fleecetilkkuja vein pussillisen päiväkodille askartelutarvikkeiksi. Näitä en laske tähän pudotukseen. Vielä on muutama kangaspala myymättä, mutta kivasti on potti kasvanut, tsempillä kohti kevättä ja keveyttä. Painoa lähti 200g viime viikosta, hitaasti mutta varmasti. Mutta senttejä olen saanu pois painoa nopeammin, työkaveritkin huomatuttelee että oon kohta vain luuta ja nahkaa, mutta siitä ei ole pelkoa vielä hetkeen. en ole a

Nyt ompelemaan

Kuva
Viikko on taas vierähtäny, ja 400g on pudonnut. Pelkäsin että paino nousee kun oli työpaikan pikkujoulutkin viime viikonloppuna ja tuli reilusti syötyä ja juotua. Olen löytänyt taas sisäisen urheilijani, on melkein pakko päästä lenkille, jumppaan ja salille. Huippua kun alkaa peilikuva näyttää hyvälle, vielä vuosi sitten inhosin peiliin katsomista. Vielä on edellisen postauksen kankaita myymättä, laittelen ne nyt sitten FB:n Kangashamstereihin kun ei menny vielä täällä, mutta menee siellä varmaan. Nyt pääsen vihdoin ompelemaan, tarkoitus olisi tyhjentää tilkkulaatikkoa tuo 400g, ainakin yksi vauvanpeitto ois tarkoitus ommella, entisen naapurin vauvalle joka syntyy ihan pian. Katsotaan mitä muuta saan aikaiseksi tilkuista, sen näette ensi perjantaina.

Vuoristorataa mennään

Kuva
Aamulla ei hurraa huutoja vaakalla kuulunu kun lukema oli kilon enempi kuin viime viikolla. Mittanauha näytti taas toisaalta 1½cm vähemmän vyötäröä kuin viimeksi. Olen kuitenkin tyytyväinen tämän viikon menoon, koska olen käynyt tunnin kuntosalilla, paristi tunnin jumpassa ja kahdesti puolentunnin lenkillä, en ole kyllä syönytkään mitään ylimääräistä herkkua (paitsi tänään). Peiliin katsoessakin muutos näkyy jo. Joka tapauksessa myyntiin lähtee 2kg kangasta. Kangaskaappi pääsee näköjään tavoitteeseen ennen minua eli se 10kg pois kaapista. Tässä kuva myyntiin tulevista kankaista, tänään en niitä ehdi laittamaan myyntiin asti, mutta viikonlopun aikana laittelen. En oo vielä mittaillu enkä hintoja miettiny, saattaa olla että huutokauppaan osan kankaista koska muuten möisin ne liian halvalla. Edellisen viikon kankaista on vielä kolme ilman ostajaa, kuvat alempana. Kankaat siirretty myyntiin Kangashamstereihin, ei myydä tästä suoraan nyt!

No johan tipahti!

Kuva
Nyt on päästy jumituksesta, ja painoo pamahti tippua 1700g viikossa. Edellisen viikon myytävät kankaat on myyty ja palkintopottiin kilahti 9€. Nyt tippui paino niin reilusti etten ehdi ommella viikossa tuota määrää kangasta joten myyn pois muutaman palan taas. Tänne laitan vaan kuvan kasasta ja viikonlopun aikana laitan FB kangashamstereihin myyntiin, kun niin nopsaan sieltä meni. Ostelkaahan kankaat pois niin saan sitten ostaa rahoilla itselleni uusia vaatteita kun pääsen tavoitteeseen, matkaa siihen enää 7,2kg. Meillä on remppa menossa työhuoneessa niin en pysty ompelemaan mitään. Laittelen sitten kuvia kun remontti valmistuu. Minulla ei ole enää remontin jälkeen 10m2 työhuonetta vaan 3m2 ompelusoppi. Nuorin poika saa ne loput 7m2 omaksi huoneekseen eli en voi levitellä ompeluksia jatkossa pitkin huonetta. Ompelunurkka piilotetaan verhoseinämällä aina kun en siellä työskentele, näin se on vähän piilossa katseilta ja pikku näpeiltä.