Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2009.

Olis varmaan maistunut sullekin?!

Kuva
Kesän eka mansikkakakku eilen itse kerätyistä mansikoista, kääretorttu pojalla ja kermavaahdolla. Kuva puhukoon puoletaan. Tänään tein sitten mansikka-raparperi piirakkaa, nam, valitan ei tullut kuvaa otettua, meni pakastimeen suurinosa.

Nyt se päivitys tulee, vihdoinkin!

Kuva
Lupasin tämän tällä viikolla tehdä ja reissuun lähtö on huomenna joten viimein mahdollisuus on nyt ja nyt se tehdään. Jospa jatkossa tulis useemmin tehtyä niin ei menis niin kauan tähän, nyt meni tunti. Melkein kuukausi on päässyt vierähtämään viime päivityksestä joten paljon on tullut tehtyä, en varmaan kaikkea ole muistanut edes kuvata mutta suurin osa kuitenkin. Ei nä ole valmistumis järjestyksessä mutta liekö tuolla merkitystä, en ees muistais. Vähän kirppari löytöjä, pussilakana, vinokantia, vanhoja luunappeja ja simpukkanappeja. Myös sormustin ja valkoinen tyynyliina nyplätyillä pitseillä löytyivät samalla reissulla. Kuva on huono :( Tyynyliina on jo saanut uuden ulkonäön hameina joten niistä kuva seuraavaksi. Tyynyliina kahtia, kuminauhakuja ja kuminauha, se on siinä! Muilta kirppari keikoilta olen myös kankaita hamstrannut, ja pari vetoketjua ihan niiden vetimien takia. Kankaat pieniä tilkkuja, lisäksi ihan verhot joille olen ratkojaa näyttänyt ja nyt pitäs ostaa vähän t

Olen ollut vähän laiska

En tekemään käsitöitä vaan päivittämään blogia, minulla olisi paljon kuvia ja asiaa mutta en vaan ole saanut tehtyä sitä. Mietin aina että jos minä huomenna mutta samaa mietin taas huomenna. Kyllä minä tällä viikolla teidän iloksi yritän saada jotain esille, heti kun saan viimeiset keskeneräiset pois työpöydältä ja kuvattua. Malta siis vielä hetki kohta on paljon nähtävää.